Wednesday, 11 September 2013

LATEST!! iPhone 5C dan iPhone 5SKETUA Pegawai Eksekutif Apple, Tim Cook memperkenalkan iPhone 5S yang baru sebagai model terbaik yang pernah diperkenalkan, di Cupertino, California, hari ini. Apple mula mengambil pesanan Jumaat ini dan pada 20 September dua peranti akan mula dijual di Amerika Syarikat, Australia, Britain, China, Perancis, Jerman, Jepun dan Singapura.


-iPhone 5C-
-iPhone 5C mempunyai beberapa ciri yang terdapat dalam iPhone 5 tetapi ia dibuat daripada plastik dan tidak mempunyai tepi aluminum dan bahagian gelas di belakang. 
- Skrin iPhone 5C berukuran 4 inci dan ia mempunya kamera 8 megapiksel. 
-iPhone 5C boleh didapati dalam warna hijau, biru, kuning, merah jambu atau putih.


iPhone 5C full spefication KETIK SINI


-iPhone 5S-
-iPhone 5S pula mempunyai skrin dan kamera yang sama tetapi setiap piksel lebih besar. Ini bermakna gambar yang lebih berkualiti boleh dirakam dalam suasan yang bercahaya rendah. 
 -Ia juga mempunyai sistem 'dual flash' yang dipanggil True Tone untuk merakam gambar yang mempunyai warna kulit serta wanra lain yang lebih semula jadi. iPhone 5S juga mempunyai prosesor 64-bit yang lebih laju serta sistem pengecaman jap jari.iPhone 5S full specification KETIK SINI5C and 5S
*
*
*
*mohon jutawan buat GA kasi hadiah iPhone 5C and 5S . ahaksss

2 comments: