Friday, 7 June 2013

Heart Contest by KI


hye uolls . firstly, nak kenalkan mak jemah mak jemah kepoh kat gambo atas neh . yang baju pink, tudung biru tu aku . tudung free tu hokay! haha . sebelah tu opkos my bestfrend dari darjah 3 u . caca namenye . next, membe baek aku jugak . panggil die chataw . denga2 cite nak tunang! oppss! lastly, mas . lme kot tak lepak dengan die . btw, die pandai buat baju . kalo nak tempah untuk raya neh bule le contact2 die yer . ngehehehe .

memang dalam setiap gambar ade cerite . gambo atas neh mase tu ktorg pegi kenduri kawen abg kawan chataw tu . kat batu kikir . datang lambat pulak tu . segan rasenye . tapi takpe , ktorg buat2 tak tahu malu . bedal sepinggan nasik . lepas tu terus balek rumah ke? eh, opkos le idok, kami p giant kat kuala pilah . baru bukan 2 bulan kot . tapi aku takpenah pegi . blajo jauh, jarang2 balek. so aku amek kesempatan tu nak usha2 giant tu *macam takpenah masuk giant ek? dush! kat sane ktorang makan lagi . makan marry brown pulak . tapi okay la, yg tu orang blanje. jimat ongkos pakk. ngehehehe. sebelum balek rumah, singgah tangkap2 gamba dulu . maklumlah, retiskan? ekk?

 Due Date: 30 June 2013

3 comments:

  1. selamat malam saya wakil dari patner admin bw sambil follow .. bole check url blog anda dekat link di bawah ..

    http://kmliahshm.blogspot.com/2013/06/senarai-blog-peserta.html

    p/s : nice entry hope terpilih dalam 45 pemenang :)

    ReplyDelete
  2. http://schamanking.blogspot.com/2013/06/heart-contest-by-ki.html

    ReplyDelete
  3. Datang dari contest yang sama. Do hit me back. ^^, http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/06/heart-contest-by-ki.html

    ReplyDelete