Tuesday, 16 April 2013

Oh my . say no to Lipas !


fine , aku semangat nak hapdet blog pepagi buta gara gara sekor lipas . seriously aku takut , cuak dengan lipas . padahal kecik aje kan ? yang kecik tu lah yang aku takut . sebab die boleh terbang and hinggap hinggap kat orang . wakluuuu , aku memang mencik ! pui sikit kat lipas tu . tadi dalam pukol 2.40 a.m camgitu lah , ade sekor lipas sesat datang melawat aku dan romate aku . siap terbang terbang . buat aksi pulak die . telinga memang sensitif kalau dengar benda benda terbang . sekali pandang kat dinding , oh my ! LIPASSSS !!! aku teros bagitau syira . die pon takut lipas jugak . ha , sesuai sangat lah kami jadi romate . jerit sakan . aku teros bukak selimut . konon konon sebagai perisai aku . aisehh , lawak betol rasanya . kiteorang jerit jerit sampai hosmet yang laen terjaga . alololo , sian die . sory kakak . tak sengaja . tu outomatik okay . last last lipas tu terbang keluar dengan sendirinya . selamatt *phewww . 


ini lipas . harap maklum . LOL

7 comments:

  1. nawwar pun takut lipas. siap tahu kalau takut lipas ni orang panggil katsaridaphobia. haha

    ReplyDelete
  2. haha . kan . memang takut . sebab die terbang laju . cuakk makjemahh

    ReplyDelete
  3. hu2.. teman pun x suka menatang ni.. geli.. pastu leh terbang lak 2.. eee.. tapi disebabkan xnak depa membiak dlm umah kita terpaksa beranikan diri bunuh depa nih.. geremm pun ada.. terus berani pukul depa.. tp menjerit2 lea dlm rumah 2 sebab geli 2 tetap ada meh... hu3

    ReplyDelete
  4. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. huu samee laa kite takot lipass.takot n geli..euwww XD

    ReplyDelete
  6. blog anda di review ^_^

    http://www.kanvasdakwat.com/2013/04/review-blog-pemenang-ga-mizrizhani.html

    ReplyDelete
  7. baru semalam kena kacau ngan lipas.trauma rase :( follow here :D

    ReplyDelete