Thursday, 7 November 2013

Ephyra Idaman Saya

klik banner untuk join


kenapa anda teringin untuk memiliki dan mencuba Ephyra? 

- sebab lin tengok produk ephyra nie bagi kesan yang postitif kepada penggunanya. lin nak le jugak kulit jadi flawless gituwwww kan. lagipon warna kulit lin tak sekata. lin dengar dengar cite and tengok testimoni orang len kan kulit bole jadi sekata oo lepas amalkan ephyra . tak ke jeless menengoknye. besides, normal la kan. jerawat and so on. kata remaja. tapi taknak lah kesan jerawat tu kekal. pengguna ephyra cakap jerawat semakin berkurang sejak amalankan produk nie. btw, ephyra nie bukan untuk kulit je kan. untuk rambut pon boleh. untuk lebatkan rambut dan kurangkan keguguran rambut. tu yang penting sebab lin memang ada masalah keguguran rambut. haa, thats why la lin pon nak try jugak. nak kulit bersih jugak, gebu, nak hilangkan masalah keguguran rambut. hehe. nie bukan omongan kosong yer. so lets cikidaut a few testimoni yang lin sempat usha.








sumber: Ephyra Dealer


antara kelebihan2 epyhra berbanding produk yang lain:


kandungan dalam ephyra:



sumber: Sis Zarina

yang penting ye tuan tuan dan puan puan, ephyra nie memang ada sijil KKM dan pengesahan HALAL dari JAKIM. so no need la ragu ragu untuk try produk nie. heeee

FYI, memey suhaiza pon mengamalkan ephyra nie. sebab tu die nampak macam cantek je, macam comel je. haha.

sumber: Peej Burhan


those yang nak beli boleh dapatkan ephyra dengan harga RM197- sekotak ada 30 sachet
sumber: Eyriqazz.com



Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com

9 comments:

  1. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dan dapatkan FREE Body Shop shower cream / body butter!

    Harga MENARIK menanti anda!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan...
    jemput visit and follow me back ^_^
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Tahniah, anda antara 20 terawal join contest ini dan memenangi pek percubaan (10 sachets) ephyra..

    E-mailkan ur name, blog url, phone number, dan alamat ke eyriqazz@gmail.com untuk diposkan hadiah...

    ReplyDelete
  4. terimakasih telah berbagi informasi yang menarik dan bermanfaatnya
    terus upadate info2 lainnya, sukses terus gan

    ReplyDelete