Thursday, 5 September 2013

Resdung teruk ?? saya ada penawarnya ~



Semalam secara officialnya aku jadi dropship untuk satu produk yang sangat hebat and semakin hot dari hari ke hari. sebab ape ye ramai nak repeat order produk nie? opkoss la uollss produk nie berkesan hokayyy! produk nie paling sesuai untuk those yang menghidapi resdung. resdung nie uolss kalau tak cube ubatinye bole jadi lebih teruk tau . sometimes sampai bole bawak kepada barahh . bukan i yang pepandai cakap hokayy . nie kat bawah nie bukti .

see, i taktipu kan?? 

now nak bongkarkan rahsia alam nie, pasal produk nie lahh. nie nie, jom terjahh kat bawahhh nie weyyyy!!!


nie laa produknye kengkawann Curcuma Mangga Cure pernah dengar takk? tak pernah dengaa? taktau pon pasal produk nie? takpa, maii cek cita kat angpa noo. bahan utama yang digunakan untuk menghasilkan CMCURE nie adalah kunyit putih. bahan bahan laen yang dicampur ialah kunyit gajah, halia bara, bunga inai merahh . semua tu adalah barang semulajadi. haa, itu yg paling bagus pasal produk nie.

Khasiat Kapsul Kunyit Putih : 

a. Mematikan perkembangan kanser (Termasuk tanda awal HIV);
b. Mengatasi masalah kewanitaan (Keputihan dan haid yang tidak teratur);
c. Menurunkan berat badan keterlaluan;
d. Melancarkan peredaran darah dan membantu merangsang produksi sel darah merah;
e. Mencegah Barah Angin; dan
f. Mengurangkan nafas berbau dan sakit gigi
g. Mengubati Buasir h. Menyembuhkan asma dan sesak nafas
i. Mengurangkan resdung dan bau mulut yang berpunca darinya
j. Menyegarkan kulit dan menyihatkan badan secara alami

#sapa ada alami resdung, buasir, nak kulit bersih takmo dah jerawat2 nie, nak turunkan berat badan bole cuba produk nie. seriously berkesann weyy.

takcayee jugak ? mehh terjahh testimoni kat bawah nie:









***peringatan yer , wanita mengandung tak bole makan produk nie tau. takut bagi effect kat kandungan. kanak kanak bawah 16 tahun pon takbole makan***


Kesan awal penggunaan pengamal akan sering merasa :
*lawas untuk membuang air
*pening
*rasa lesu.

**Ini adalah proses awal nyahtoksid. Untuk mengurangi pening dan rasa lemas, pengguna Kunyit Putih disarankan mengambil makanan yang bergizi dan vitamin secara teratur serta banyakkan minum air putih**

sesapa berminat bole sms/call i : 0136220540 @ pm kat fb 

harga sebotol 60 biji (untuk penggunaan satu bulan) = RM85
harga sebotol 30 biji (untuk penggunaan setengah bulan) = RM45

cara makan: 
2 biji sehari:
1 biji pagi selepas sarapan
1 biji malam selepas makan malam


No comments:

Post a comment